Spel

Skribent

Anders Eklöf

26 januari 2023 | 09:00

"Hi-Fi RUSH" kan vara årets snyggaste och mest svängiga spel

Det färgglada spelet av Tango Gameworks är dessutom ute redan nu.
Under gårdagens Xbox Developer Direct visade "The Evil Within"-studion Tango Gameworks upp ett spel som verkligen inte påminner om deras tidigare skräckspel, nämligen det färgglada och rytmiska "Hi-Fi Rush".
 
Spelet är ett actionspel med rytminslag, där du spelar som karaktären Chai som använder sin robotarm och sin bandspelare för att döda fiender i takt till musiken. Den ondskefulla organisationen Vandelay Technologies är på jakt efter dig och din teknik, så det är upp till dig att banka ner robotar med stil.
 
Spelet innehåller dessutom musik av band som The Black Keys och Nine Inch Nails, vilket är en trevlig bonus.
 
 
 
Den stora överraskningen är att "Hi-Fi Rush" redan är ute, till PC och Xbox. På det sistnämnda ingår spelet dessutom i Game Pass, så det är bara att prova det här unika spelet om du har en prenumeration.
 
Personligen älskar jag den tecknade stilen, den charmiga tonen och att spelet kretsar kring att slåss i takt till musiken, så det här kommer jag helt klart att prova så fort jag får möjlighet.
 
Spelet har än så länge Steam-omdömmet "Överväldigande positivt", av att 98 procent av de som lämnat omdömen rekommenderar spelet.
 
Andra spel som visades under Xbox-showen var "Minecraft Legends", nästa "Forza Motorsport", "Redfall" fick ett datum (2 maj) och "The Elder Scrolls Online: Necrom".
 
Kommer du att prova "Hi-Fi Rush"?
| 26 januari 2023 09:00 |