SPONSRAT

Skribent

MovieZine

12 november 2022 | 17:30

Heta tv-deals: Spara 17000 kr på 77-tummare från LG

Är du redo att skapa biokänsla hemma? Webhallen har just nu kampanj på kolossalt stora smart-tv:s och projektorer till sanslöst låga priser.
Artikeln innehåller sponsrade länkar. MovieZine tipsar om produkter och erbjudanden hos våra samarbetspartners.
 
Storleken har betydelse, ingen mening att hymla om den saken. Så det så! Med en stor smart-tv tar du alla dina matcher till högsta nivån. Det gäller både livestreamad sport och på det virtuella gamingslagfältet. Så preppa inför vintern, fylld med häftiga spelsläpp och stora sportevenemang, genom att unna dig en stor tv med massvis av vassa funktioner.
 
För den bildtokiga läsaren har vi valt ut 3 grymma smart-tv:s hos Webhallens storbildskampanj som du borde spana in.
 
 

LG 2022 77" OLED77C14

 
En förträfflig tv-upplevleve är att vänta med denna 77-tummare! OLED-teknologin lyser upp pixlarna så att findetaljer som till exempel grässtrån framträder extra bra och inte minst återger tv:n verklighetstrogna färgnyanser med full mättnad. Briljant! Så imponera på polarna när ni samlas hos dig för en tung gamingsession eller spännande VM-final. Just nu kostar den heller inte skjortan hos Webhallen.
 
Köp den här för 22990 kr (en prissänkning på hela 17000 spänn)!
 
 

LG 2022 65" OLED65B2

 
Denna smart-tv från LG tar verkligen i från tårna både gällande bildkvalité samt funktioner. Dess 120hz uppdateringsfrekvens skapar en fröjd till gamingupplevelse där du får ett försprång på varje match hos de populära militärskjutarna. Dessutom kommer du få en känsla av första parkett när du streamer de stora sporthändelserna.
 
Köp den här för 14990 kr (du sparar 8000 kr).
 
 

Samsung 2022 85" QE85Q80BATXXC

 
Stora matcher kräver stor bild! Som tur är behöver du just nu inte lägga ut stort med stålar för att denna Samsung 85-tummare ska bli din. Med Quantum dot-tekniken återger tv:n häpnadsväckande bildkvalité med sina en miljard färgnyanser och djupa svärta. Och med tanke på storleken kommer du få en rejäl närvarokänsla. Trots storleken är den designmässigt minimalistisk och kommer komplettera ditt snygga designerhem.
 
Köp den här hos Webhallen för 22990 kr (ett superklipp då du sparar 18000 kr).
 

Missa inte hela sortimentet hos Webhallens storbildskampanj här!

| 12 november 2022 17:30 |