Film

Skribent

Thomas Linnaeus

24 april 2023 | 23:30

Oscarsnominerad duo gör zombiefilm om modeveckan - Kid Cudi i huvudrollen

“Hell Naw” är namnet på den kommande zombiekomedin med rapparen Kid Cudi i huvudrollen. Oscarsnominerade bröderna Keith och Kenny Lucas skriver manus.
Jo, du läste rätt. Rapparen Scott Mescudi, mer känd som Kid Cudi kommer att medverka i zombiekomedin “Hell Naw” som utspelar sig mitt i modeveckan i Paris, rapporterar Deadline. Oscarsnominerade bröderna bakom "Judas and the Black Messiah", Keith och Kenny Lucas skriver filmen.
 
I samband med nyheten om filmen uttalade sig Kid Cudi om projektet:
 
- Den här filmen har varit på gång i fem år. Jag säger till det till världen nu, den här filmen kommer att chocka dig på alla de bästa sätten. Jag har varit ett skräckfan sedan jag var sju år gammal, och de första skräckfilmerna jag någonsin såg var “Night of the Living Dead” och “Evil Dead”.
 
Trots att Kid Cudi är mest känd för sin musik, har rapparen medverkat i olika filmer och serier. Häromdagen blev det klart att rapparen även kommer vara med i kommande “Sonic”-spinoffen “Knuckles”. Men “Hell Naw” är gissningsvis Kid Cudis största roll hittills.
 
- Jag har länge velat komma in i den här världen och skapa mina egna berättelser, och nu, och efter år av arbete i mitt huvud, händer det äntligen. Sam Levinson, bröderna Lucas och jag har verkligen skapat en berättelse som vi känner att alla fans av skräck och komedi kommer att njuta av, fortsätter Kid Cudi.
 
Vad väntar i filmen då? Kid Cudi har stora planer:
 
- Du kommer att skratta, ja det kommer du att göra, men skräckaspekten i den här filmen kommer verkligen att vara något att se. Du kommer att bli helt omskakad. Det lovar jag, och ni alla vet att jag menar allvar.
 
Mode och zombies är antagligen inte något som utforskats tidigare, men det ska bli intressant att se vad “Hell Naw” blir för film.
 
Vad tror du om den kommande zombiekomedin?
| 24 april 2023 23:30 |