SPONSRAT

Skribent

Annons

3 mars 2022 | 17:15

Helgklippet: Spara 50% på mängder av produkter hos Kjell & Company

I helgen kan du fynda mobilskal, väggfästen för tv:n och robotdammsugare till extra låga priser.
MovieZine tipsar om prisvärda erbjudanden och rabatter hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller köplänkar. 
 
Helgen har redan tjuvstartat hos Kjell & Company. Från och med idag och fram till söndag 6 mars bjuder onlinebutiken på extra låga priser på hemelektronik, trådlösa laddare, snygga mobilskal och andra praktiska prylar som du inte vill vara utan. 
 
  
Några av våra favoriter:
 
 

Trådlös wifi-router för 1190 kr (ord. pris 1990 kr)

 
TP-link Archer AX73 är en Wifi 6-router komplett med funktioner som OFDMA, Mu-mimo och hög bandbredd för alla hemmets enheter. Genom att använda Wifi 6-standarden (Wireless AX) kan routern ge upp till 4804 Mbps över 5 GHz-bandet. 
 
 
 

4-i-1 RGB Gamingpaket för 499 kr (ord. pris 799 kr)

 
Arrogant Sphere är ett komplett paket med allt som behövs för att komma igång med gaming! Inkluderar bekvämt, RGB-upplyst headset med mikrofon, bakgrundsbelyst tangentbord med gaming-funktioner, snabb datormus och en gamingmusmatta med belysning.
 
 
 

Viomi S9 UV Robotdammsugare för 5199 kr (ord. pris 6990 kr)

 
Viomi S9 UV är en smart robotdammsugare från Viomi som bjuder på hög sugkraft, smarta och automatiska städningsfunktioner, moppning och självtömning – allt i ett och samma paket. Få golvet riktigt rent med bakteriedödande UV-ljus. Självtömning ger 30 dagars handsfreestädning så du kan tänka på annat.
 
 
 

Ledat väggfäste för 37–80 tums tv för 799 kr (ord. pris 1299 kr)

 
Ett mångsidigt TV-fäste för öppna planlösningar och många tittande. Fästet kan dras ut 520 mm och vridas i 120°. Spara plats när TV:n inte används genom att placera den mot väggen – fästet bygger då endast 80 mm och en magnet ser till att TV:n hålls på plats. Fästet tillåter lutande från +5 till -10° för reflektionsfritt och bekvämare tittande. 
 
 
 

Trådlös laddplatta till mobilen

 
Trådlös laddplatta för Qi-kompatibla mobiler från Linocell. Kan ladda två enheter samtidigt. Energi överförs från laddningsplattorna till mobilens batteri genom induktion. Laddning indikeras med lysdioder runt laddningsplattorna. Vid fulladdat batteri byter lysdioderna färg för att indikera att laddning har slutat och skyddar mot överladdat batteri. 
 
| 3 mars 2022 17:15 |