SPONSRAT

Skribent

Annons

23 mars 2018 | 18:00

Här är veckans 5 mest streamade filmer

Letar du efter bra filmtips till helgen? Kolla in de populäraste titlarna just nu på streamingtjänsten Plejmo.
Semestra med tv-favoriterna Mickan och Fredde, gå på hämndjakt med Jackie Chan eller rädda världen med Gerard Butler - det här är veckans mest populära filmer om svenskarna får välja. Plejmos topplista presenterar en bredd med komedi, romantik, spänning och drama, helt enkelt något för alla smaker!
 
 

5. Victoria & Abdul

 
Den sanna historien om en oväntad vänskap vid slutet av drottning Victorias (Oscarbelönade Judi Dench) tid som regent. När den unge tjänstemannen Abdul Karim (Ali Fazal) reser från Indien för att delta i drottningens guldjubileum, bildar de en osannolik och nära allians. Filmen nominerades till 2 Oscars, för Bästa kostym och Bästa makeup & hår.
 
 

4. Geostorm

 
Året är 2019 och jordklotet härjas av återkommande och förödande naturkatastrofer. Kan Gerard Butler rädda världen från undergång? Regi-debuterande Dean Devlin var en av skaparna bakom "Independence Day", en kultklassiker i genren. Han har arbetat nära Roland Emmerich under en stor del av sin karriär, och katastroffilmsmästarens inflytande märks tydligt i "Geostorm".
 
 

3. The Mountain Between Us

 
Två främlingar - spelade av Kate Winslet och Idris Elba - utelämnas fullkomligt åt vädrets makter när deras plan störtar i en ödslig och snötäckt bergskedja. Nu tvingas de kämpa för sin överlevnad samtidigt som kemin dem emellan inte går att förneka. Romantiska dramat ”The Mountain Between Us” undersöker om kärleken ensam förmår trotsa andra naturkrafter.
 
 

2. The Foreigner

 
När krögaren Quan (Jackie Chan) förlorar sin tonårsdotter i ett bombdåd faller hans tillvaro i bitar. Han misstänker att regeringsmannen Liam Hennesey (Pierce Brosnan) har något med dådet att göra. Snart befinner sig de två männen i en dödlig katt och råtta-lek. Kampsportsfilmstjärnan Jackie Chan har hyllats för rollen som den bedrövade men målmedvetne Quan, samtidigt som Pierce Brosnan gör en för honom otypisk skurkroll.
 
 

1. Solsidan

 
Gillar du tv-serien "Solsidan" är chansen mycket stor att du kommer älska filmen. Det handlar om kärlekstrubbel, barnlängtan och knepiga föräldrarelationer när Alex, Anna, Fredde, Mickan – och givetvis Ove – fortsätter att medelålderskrisa i förra årets mest sedda svenska biofilm.
 
| 23 mars 2018 18:00 |