Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

21 april 2021 | 22:05

Helgalen trailer inför Marvels nya superskurk-serie "M.O.D.O.K."

Patton Oswalt lånar ut sin röst till superskurken "M.O.D.O.K.", som dyker upp på Disney+ i slutet av maj.
Efter att ha låtit oss följa Marvel-hjältar i "WandaVision" och "The Falcon and the Winter Soldier" under början av 2021, så har det nu blivit dags att följa superskurken "M.O.D.O.K." (vilket står för "Mental/Mobile/Mechanized Organism Designed Only for Killing").
 
Stop motion-serien är skapad av komikern och skådespelaren Patton Oswalt samt Jordan Blum, men är givetvis baserad på Marvel-karaktären med samma namn och ikoniskt stora huvud. Utöver Oswalt i huvudrollen så kommer Nathan Fillion röstskådespela som Wonder Man, Whoopie Goldberg som Poundcakes, Bill Hader som The Leader och Jon Hamm som Iron Man/Tony Stark. Skådespelarna Melissa Fumero, Aime Garcia, Sam Richardson, Wendi McLendon-Covey, Jon Daly, Beck Bennet och Ben Schwartz lånar också ut sina röster till olika karaktärer.
 
 
 
I USA kommer serien att visas av Hulu, men här i Sverige släpps den nya Marvel-produktionen direkt på Disney+. Den första säsongen kommer att bestå av totalt 10 avsnitt på drygt 20 minuter vardera och samtliga avsnitt släpps direkt på premiärdagen, den 21 maj.
 

Läs också: 70+ nya filmer och serier på Disney Plus i maj

 
Kommer du att ge "M.O.D.O.K." en chans i maj? Kommentera gärna nedan!
| 21 april 2021 22:05 |