Serie

Skribent

MovieZine

14 oktober 2019 | 08:15

Thrillerserien "Heder" förlängs med en andra säsong

Viaplays originalserie "Heder" med Alexandra Rapaport, Eva Röse, Anja Lundqvist och Julia Dufvenius har blivit en tittarsuccé.
"Heder" slog rekord under sin premiärhelg med det högsta tittandet någonsin för en originalserie på Viaplay. Nu är det klart att thrillerserien förnyas med en andra säsong. Alexandra Rapaport, Julia Dufvenius, Anja Lundqvist och Eva Röse återvänder i huvudrollerna på advokatbyrån Heder.

- Våra tittare är fantastiska. Det var för dem vi gjorde "Heder", en serie vi själva vill se. Vi är så galet glada över all positiv respons sedan premiären och det förtroende vi fått. Nu fortsätter vi - framåt - och längtar efter att få köra igång med andra säsongen, säger Julia Dufvenius i ett pressmeddelande.

Det övergripande temat är systerskap mellan de fyra kvinnorna, som delar en mörk hemlighet vilket orsakat sprickor mellan dem och leder till djupare klyftor i säsong 2. Tillsammans kämpar de också för att återfå sin heder då de både som advokater och privatpersoner brottas med sin skuld och hittar olika vägar ut ur den.
 
 
Inspelningarna börjar våren 2020 med beräknad premiär 2021. Hela den första säsongen finns nu att streama och "Heder" även premiär ikväll på TV3.
| 14 oktober 2019 08:15 |