Film

Skribent

Användare borttagen

17 maj 2019 | 14:00

Premiärdatumet för "Masters of the Universe" flyttas fram till 2021

Från början skulle filmen släppas i år under jul men istället ändrades det till 2020. Nu har Sony satt ett annat premiärdatum för sin muskulösa krigare.
Sist vi hörde något om "Masters of the Universe" var att Sony hittade sin He-Man hos den unga Noah Centineo ("The Perfect Date"), där man hade tänkt starta inspelningen i sommar. Nu är det ändrade planer och istället satsar studion på ett premiärdatum 5 mars 2021. 
 
Det finns inga detaljer kring handlingen i nuläget, utan man vet endast vilka som ligger bakom denna nytolkning av den muskulära riddaren. Det senaste manuset har skrivits av "Iron Man"-duon Art Marcum & Matt Holloway, där bröderna Aaron- och Adam Nee står för regin. Regissörerna låg bakom indie-rullen "Band of Robbers", en komisk deckare baserad på Mark Twains romaner "Tom Sawyers äventyr" och uppföljaren "Huckleberry Finns äventyr". 
 
"Masters of the Universe" är en titel som har potentialen att bli något väldigt bra, då man kan behandla det som en "Star Wars" möter "The Lord of the Rings" med en cool värld och komplexa karaktärer. Det jag oroar mig över är Sony, då de inte har ett bra banrekord när det gäller genre-filmer samt titlar baserade på IPn. Jag hoppas de kan skapa något intressant med denna, då materialet är för bra att undvika. 
 
"Masters of the Universe" har nu ett premiärdatum 5 mars 2021. 
 
Är "Masters of the Universe" något du ser fram emot? Vad tycker du om Dolph Lundgrens gestaltning av He-Man från 1987? Kommentera nedan!
| 17 maj 2019 14:00 |