Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

23 mars 2016 | 08:30

Harrison Ford ger tips till nästa Han Solo

Och berättar vad han tycker om "Indiana Jones 5".
Det är bråda dagar för gamle Harrison just nu. Inte nog med att han ska återvända till "Blade Runner"-universumet inom kort, det har också för bara en kort tid sedan utannonserats att "Indiana Jones 5" är på väg. Ford kommer ha hunnit bli hela 77 bast när den får premiär år 2019. Dessutom ska ju hans hjärtebarn, Han Solo, få en egen spin-off-film, även om det då handlar om en yngre upplaga av nerf herdern.

Under en PR-tour inför det stundande Blu-ray- och DVD-släppet av "Star Wars: The Force Awakens" besökte han Jimmy Kimmels program "Live!" och pratade om sin entusiasm inför "Indy 5":

Han sa:

-Jag kommer vara redo. Jag är exalterad över det. Chansen att få arbeta med Steven Spielberg igen med den här karaktären, chansen att få återbesöka den här karaktären som givit så många människor glädje genom åren. Inklusive mig. Det är fantastiskt roligt att spela honom, och det är fantastiskt roligt att arbeta med Steven. Jag ser fram emot det.

Ford passade också på att ge näste Han Solo-skådis ett tips, om än med glimten i ögat:

- Gör det inte! För det första, det kommer kännas som att allt går prima, och du håller på med det i 25-30 år, och sedan kommer de bara låta dig gå. De kommer visa dig dörren och säga: "Vi är färdiga med dig, tack så mycket!".

Han Solo-filmen kommer år 2018 och "Indiana Jones 5" är schemalagd till år 2019.

Vilken ser du mest fram emot; Han-filmen eller Indy 5?
| 23 mars 2016 08:30 |