Film

Skribent

MovieZine

27 september 2016 | 14:00

"Harbringer" kan bli filmen som drar igång Sonys eget superhjälte-universum

DC och Marvel ser ut att få konkurrens.
Efterfrågan på superhjältar verkar aldrig vilja sina, och detta är något som Hollywood såklart vill tjäna pengar på. Hittills har DC och Marvel i princip haft ensamrätt på marknaden genom sina respektive filmuniversum (med Sonys "Spider-Man"-filmer som undantag) men nu verkar Sony vilja dra igång sitt eget. Basen ska vara Valiant Comics, som innefattar en stor grupp hjältar, som Sony nu förnyat licensen för.

Filmen som ska dra igång den här satsningen ska baseras på Valiant Comics flaggskeppsserie, "Harbringer", och därefter ska ytterligare fyra filmer följa. Tidigare har det ryktats om att den första filmen skulle fokusera på Bloodshot, en supersoldat med regenererande krafter, men nu verkar det istället som att Bloodshot kommer att introduceras som skurk i "Harbringer" för att sedan därefter få en egen film.

Det är inga dussinlirare Sony tagit till hjälp för att förverkliga den här visionen, då "Arrival"-författaren Eric Heisserer skrivit manus till "Harbringer". Det är okänt vilken regissör studion vill ha till filmen.

Handlingen i "Harbringer" följer Peter Stanchek, en ung man med speciella krafter, som tvingas fly från det onda Harbringer Foundation. För att klara sig tvingas han leta upp och rekrytera andra människor med unika färdigheter.
| 27 september 2016 14:00 |