Film

Skribent

MovieZine

24 april 2019 | 20:30

Har "Avengers: Endgame" redan läckt på nätet?

Det påstår en rapport från Variety.
Marvels nya storfilm "Avengers: Endgame" har knappt hunnit landa på biograferna, men den sägs redan ligga ute som piratkopia på webben. Variety skriver om filen som började spridas från Kina under dagen. Enligt rapporter ska dock kvalitén vara "särskilt usel" och bilden sned, flimrande och täckt av spelreklam.
 
För bara några dagar sen drabbades filmen av en annan läcka, då avslöjande spoilers publicerades i sociala medier. Marvel-producenten Kevin Feige kommenterade nyligen: "Jag var inte nöjd. Det är inte coolt, det är inte kul. Men svaret var vad jag väntade mig. Folk stängde av och tog avstånd från det."

"Avengers: Endgame" hade idag sin världspremiär i Sverige, Kina och flera andra länder, medan fansen i USA snällt får vänta tills på fredag. Tillsammans med "Infinity War" sägs den vara tidernas dyraste filminspelning, men det verkar också som att biobiljetterna går åt som aldrig förr.
 
Den maffiga MCU-finalen spås nu slå alla möjliga rekord när fansen flockas till biograferna under veckan. Regissörerna, bröderna Joe och Anthony Russo, gick nyligen ut med en uppmaning till alla fans om att inte spoila filmen för de som ännu inte sett den.
 
| 24 april 2019 20:30 |