Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

14 juli 2018 | 13:30

Här är skådespelarna som är klara för Colin Nutleys nya tv-serie

Colin Nutleys nya tv-serie "Bröllop, begravning och dop" får premiär på C More och TV4 under 2019.
"Bröllop, begravning och dop" blir Nutleys andra originalserie hos C More, 2016 släppte han nämligen även serien "Saknad" med Helena Bergström (omslagsbilden ovan) i huvudrollen. 
 
Helena har givetvis (det är ju trots allt en Nutley-produktion) även en ny roll i "Bröllop, begravning och dop" - men får den här gången hjälp av flera kända svenska skådespelare. Maria Lundqvist, Molly Nutley, Angelika Prick, Philip Zandén, Johan H:son Kjellgren, Marie Göranzon, Jan Malmsjö, Peter Harryson, Andreas T Olsson, Josette Bushell-Mingo och Alexander Karim för att nämna några.
 
 
Den nya miniserien, som kommer att bestå av totalt fyra avsnitt, kommer att kretsa kring två familjer - där en dramatisk händelser vid ett bröllop slutligen leder till både en begravning och ett dop. 
 
– Det betyder otroligt mycket för oss att få vara hemmet för en regissör som Colin Nutley. Saknad blev en stor framgång och att vi nu är igång med Colins nästa serie, ett familjedrama i Änglagårdsmiljö, känns så roligt och helt rätt! Colin är mästerlig på att locka till sig enastående skådespelare och kreatörer och vi är alla väldigt nyfikna på resultatet och glada över att få visa serien för vår publik, säger Josefine Tengblad, dramachef för C More och TV4.
 
Är du sugen på att dyka ned i nästa Nutley-produktion någon gång under 2019? Kommentera gärna nedan!
| 14 juli 2018 13:30 |