Serie

Skribent

Josefine Krischausky

8 augusti 2021 | 21:00

Här är de första skådespelarna i Tim Burtons "Familjen Addams"-serie

Jenna Ortega och Luis Guzmán gör två av de centrala rollerna i "Wednesday", vars handling kretsar kring karaktären med samma namn.
Som tidigare känt är ännu en produktion om den berömda Familjen Addams på gång, denna gång en Netflix-serie med titeln "Wednesday". Vi känner redan till att serien regisseras av ingen mindre än Tim Burton, som gör sin tv-debut, och nu vet vi även vilka skådespelare som kommer att synas i några av rollerna.
 
Serien kommer, som namnet antyder, att lägga sitt fokus på dottern Wednesday Addams, en karaktär som tidigare har porträtterats av bland andra Lisa Loring, Christina Ricci och Chloë Grace Moretz. I "Wednesday" kommer hon att spelas av Jenna Ortega, tidigare sedd i "Jane the Virgin", "You" och "Ja-dagen".
 
Den senaste skådespelaren att ansluta till produktionen är Luis Guzmán, som enligt Collider kommer att spela Wednesdays far Gomez Addams. Guzmán är tidigare känd från bland annat "Traffic" "Boogie Nights" och "Punch-Drunk Love", och har medverkat i serier som "Code Black" och "Narcos".
 
 
Serien verkar fortfarande vara i ett tidigt skede av produktionsprocessen, så vilka skådisar som kommer att spela de övriga familjemedlemmarna återstår att se. 
 
"Wednesday", som kommer att bestå av åtta avsnitt, har ännu inte fått ett officiellt premiärdatum hos Netflix. Under tiden finns däremot långfilmen "Familjen Addams" (1991) nu tillgänglig hos streamingtjänsten
| 8 augusti 2021 21:00 |