Spel

Skribent

Robin Cocks

24 juni 2019 | 10:00

Här är 5 tips för dig som har börjat spela "Harry Potter: Wizards Unite"

Nu har äntligen mobilspelet "Harry Potter: Wizards Unite" släppts till mobiltelefoner! Vi har sammanställt några riktigt grymma tips för nya spelare.
I dagarna släppte "Pokémon GO"-skaparna Niantic mobilspelet "Harry Potter: Wizards Unite", och det är många som är spända på att ge sig ut i naturen och påbörja sitt äventyr som häxa eller trollkarl. Men ibland kan det behövas lite hjälp på traven och därför har vi sammanställt några riktigt grymma tips som kan hjälpa dig att maximera dina chanser att lyckas bra i spelet.
 
Spara mycket magisk energi!
 
 
För att kunna kasta besvärjelser så behövs magisk energi och kom därför ihåg att spara upp mängder av sådan innan du bestämmer dig för att gå in ett fort. Om du får slut på energi därinne så måste du antingen lämna fortet utan att behålla föremålen du hittat där, eller tvingas betala 100 guldmynt för att få ny magisk energi.
 
Baruffios hjärnelixir är som Pokémon GO's Lucky Egg
 
Large f3429d3973e0c4603f8b5148de96169b brainelixir
 
När du ska öppna ett flyttskrin så kom ihåg att alltid använda ett exemplar av baruffios hjärnelixir innan! När du gör detta så får du dubbel mängd av XP när du väl öppnar flyttskrinet, ungefär som när man använder ett Lucky Egg i Pokémon GO.
 
Håll uppsikt över valvet med ingredienser!
 
Large f3429d3973e0c4603f8b5148de96169b valvet
 
Om du får fullt med ingredienser i ditt valv så kommer du inte kunna plocka upp mer saker, vilket kan leda till att du går miste om sällsynta och viktiga föremål. Håll därför ofta uppsikt över valvet och ta bort onödiga föremål så att du alltid har lite plats över!
 
Glöm inte laddare eller powerbank!
 
 
Om du tänker sticka ut i naturen med dina vänner en hel dag och kasta besvärjelser så kom bara ihåg att ta med en laddare eller en powerbank så att du kan ladda upp telefonen med jämna mellanrum, då spelet kräver en del kräm. Det här är ganska självklart, men det kan lätt glömmas bort när man är mitt uppe i sitt spelande.
 
Använd alltid guldnycklarna på 2 km-flyttskrin!
 
Large f3429d3973e0c4603f8b5148de96169b flyyskrin
 
Använd dina guldnycklar på 2 km-flyttskrinen istället för silvernycklarna för att få ut maximalt av XP och belöningar. För 5 km- och 10 km-flyttskrinen så kan du använda silvernycklarna.
 
Vad tycker du om "Harry Potter: Wizards Unite" än så länge? Har du några tips som du vill dela med dig av?
| 24 juni 2019 10:00 |