Film

Skribent

Alexander Svensson

29 januari 2024 | 16:30

Handlingen i "Deadpool 3" avslöjad - Deadpool rör runt i Marvelhistoria

Deadpool och Wolverine kommer ställa till med allmän oreda i Marvels historia.
“Deadpool 3” är en av årets mest emotsedda filmer, och även årets enda MCU-film. Dessutom så kommer vi äntligen att få återse Hugh Jackman som Wolverine, en roll han inte spelat sedan “Logan” 2017. Kort och gott, det finns många skäl att vara taggad inför filmen. Och nu har vi äntligen fått den första officiella beskrivningen av filmens handling.
 
Det är Marvels japanska websida som lagt upp en kort synopsis för “Deadpool 3”, som The Direct sedan översatt. Beskrivningen av filmens story lyder kort och gott:
 
“Den oansvarige hjälten Deadpool kommer att ändra MCU:s historia tillsammans med Wolverine!?”
 
Deadpool och Wolverine, redo att skriva historia. 
 
Värt att nämna är att synopsisen har plockats ner från sidan - antingen för att den kanske inte var så officiell som den verkade, eller för att den kommit ut tidigare än den skulle. 
 
Oavsett om synopsisen stämmer eller ej så låter den maffig, galen och spännande - med andra ord precis det folk förväntar sig av Deadpools MCU-debut. Det kan säkert också öppna dörrar för många spännande cameos, något som filmen enligt både rykten, spekulationer och läckta inspelningsbilder lär ha drösvis med.
 
Ryan Reynolds och Hugh Jackman drar återigen på sig superhjältetrikåerna och ändrar Marvelhistoria med start den 26 juli i sommar.
| 29 januari 2024 16:30 |