Serie

Skribent

Alexander Kardelo

16 augusti 2019 | 09:00

Han får huvudrollen i tv-serien "Love, Simon"

Michael Cimino från "Annabelle Comes Home" kommer att spela den nye karaktären Victor i spinoff-serien.
Det charmiga hbtq-dramat "Love, Simon" får en fortsättning som tv-serie, och nu vet vi mer om handlingen och skådespelarna.
 
Serien kommer att följa en ny elev på samma skola, Victor, som kämpar med sin sexuella identitet och får hjälp av Simon för att klara sig igenom high school. Variety berättar att Michael Cimino ("Annabelle Comes Home") kommer att spela huvudrollen. Nick Robinson kommer dock tillbaka som Simon, och blir seriens berättare.

- "Love, Simon" var en stark historia som omfamnades av kritikerna och publiken för sitt universella budskap om kärlek och acceptans. Det är en ära för oss att samarbeta med 20th Century Fox Television för att skapa ett nytt kapitel för Disney+ och fortsätta på den personliga och upplyftande berättelsen som fångade fans i originalfilmen, säger Agnes Chu från streamingtjänsten Disney+.
 
 
I andra roller får vi bland annat se "Ugly Betty"-skådisen Ana Ortiz som Victors mamma och Mason Gooding ("Booksmart") som en sportkille på skolan. Serien får sin streamingpremiär troligtvis i vinter.
| 16 augusti 2019 09:00 |