Film

Skribent

Thomas Linnaeus

27 augusti 2023 | 16:00

Han blir nya James Bond - om fansen får avgöra

Nej, vi vet fortfarande inte vem som tar över efter Daniel Craig, men det hindrar inte fansen från att själva sköta castingen.
Om 3500 “James Bond”-fans får bestämma, så blir Idris Elba nästa man att ta sig an agentnumret 007, rapporterar den brittiska tidningen NME. Det är casinoföretaget William Hill Vegas som har gjort undersökningen och här vann “Luther”-skådisen med 17,5% av rösterna.
 
Men tittar vi på toppkandidaterna, så har inte Elba vunnit med en överväldigande majoritet:
 
1. Idris Elba, 17,5% av rösterna
2. Tom Hardy, 16,6% av rösterna
3. Henry Cavill, 16,5% av rösterna
 
Dessvärre kan nog dessa skådisar glömma att “James Bond”-producenterna Barbara Broccoli och Michael G. Wilson hör av sig med några jobberbjudanden - för nästa James Bond blir nämligen någon i 30-årsåldern. Rykten har cirkulerat om att både Aaron Taylor-Johnson (“Kick-Ass”) och Sam Heughan (“Outlander”) ska ta över smokingen, men ingenting har bekräftats.
 
 
Dock säger Debbie McWilliams som varit med och castat Bond-filmerna de senaste 40 åren, att de flesta skådisarna som spelat James Bond var relativt okända innan de fick rollen. Så det är mycket möjligt att det blir någon helt okänd som får uppdraget att bli nästa agent 007.
 
Vem tycker du hade passat som James Bond?
| 27 augusti 2023 16:00 |