Film

Skribent

Josefine Krischausky

2 april 2021 | 13:30

"Hamilton"-skådisen kan få huvudrollen i nästa "Transformers"-film

Handlingen utspelar sig i samma universum som 2018 års "Bumblebee".
Paramount arbetar för tillfället på ytterligare en film till sitt "Transformers"-universum, där nästa steg är att välja vilka skådespelare som ska medverka. Collider rapporterar att en av rollerna tros gå till Anthony Ramos, bland annat känd som en del av ensemblen från "Hamilton".
 
Man är även inne i förhandlingar om vem som ska spela den kvinnliga huvudrollen, där både Kiki Layne ("The Old Guard") och Dominique Fishback ("Judas and the Black Messiah") ska ha en chans att knipa rollen. 
 
Filmen regisseras av Steven Caple Jr. ("Creed II"), med ett manus skrivet av Joby Harold. Detaljer om handlingen och karaktärerna hålls än så länge hemliga, men berättelsen sägs vara en fortsättning på 2018 års "Bumblebee". 
 
Paramount håller sig överhuvudtaget väldigt upptagna när det kommer till att utveckla franchisen. Parallellt med denna produktion arbetar man med en annan, fristående "Transformers"-film, regisserad av Angel Manuel Soto. Även en animerad prequel är på gång, denna med "Toy Story 4"-regissören Josh Cooley i täten. 
 
Ramos har tidigare setts i filmer som "A Star is Born" och "Godzilla II: King of the Monsters", och är närmast aktuell med huvudrollen i musikalfilmen "In the Heights". 
| 2 april 2021 13:30 |