Serie

Skribent

MovieZine

18 mars 2021 | 09:00

Ny säsong av "Hamilton" spelas in i sommar

Jakob Oftebro kommer tillbaka i fyra actionfyllda berättelser fördelade på åtta avsnitt.
Till sommaren påbörjas inspelningen av en ny säsong av TV4:s och C Mores "Hamilton". Serien är baserad på Jan Guillous böcker om den hemliga agenten Carl Hamiltons liv.

- Det känns otroligt bra att vi och vårt team av kreatörer bakom "Hamilton" får möjligheten att skapa en andra säsong. En spännande inspelning väntar och publiken kommer att få se Hamilton i ett nytt berättarformat, säger Petra Ahlin, exekutiv producent på TV4/C More.

I seriens andra säsong kommer tittare att återförenas med bland annat Carl Hamilton (Jakob Oftebro), hans flickvän Sonja Widén (Katja Winter), Säpoagenterna Kristin Ek (Nina Zanjani) och Birger Hagman (Jörgen Thorsson) samt amiralen Astrid Bofors (Annika Hallin).

Manus är skrivet av Fredrik T Olsson och för regin svarar av Erik Leijonborg och Per Hanefjord.

- Det ska bli en fröjd att återigen få djupdyka ner i Hamiltons värld och den svenska underrättelsetjänstens vardag. Hamilton slits fortfarande mellan den livsfarliga tillvaron som agent och det liv han håller på att bygga upp hemma tillsammans med sin flickvän Sonja, som också har sina ambitioner och tankar om deras liv tillsammans, säger Erik Leijonborg, regissör.

"Hamilton" säsong 2 består av fyra actionfyllda berättelser fördelade på åtta avsnitt som spelas in i sommar och sänds på TV4 och C More under 2022.
| 18 mars 2021 09:00 |