Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

10 augusti 2017 | 08:40

Gustaf Skarsgård och Fares Fares klara för tunga roller i "Westworld"

Den andra säsongen av den tokhyllade HBO-serien "Westworld" får dubbel förstärkning från Sverige. Både Gustaf Skarsgård och Fares Fares får stora roller.
HBO:s nya flaggskeppsserie "Westworld" roffade åt sig flest Emmynomineringar av alla inför Emmygalan i september. När den sista säsongen av "Game of Thrones" gått av stapeln lär därför "Westworld" bli den serie som får allra störst förtroende hos HBO framöver.
 
Det är därför en särskilt välkommen nyhet att två svenskar har anslutit till serien inför den andra säsongen, som har planerad premiär under 2018. Både Gustaf Skarsgård ("Vikings") och Fares Fares ("Tyrant", "Star Wars: Rogue One") får stora återkommande roller i den nya säsongen, rapporterar Hollywood Reporter.
 
 
Gustaf Skarsgård (som kommer fortsätta att dyka upp som Floki i "Vikings") kommer att spela karaktären Karl Strand, en kostymnisse som "är bekväm ute på fältet". Det låter med andra ord som att Skarsgård kan komma att spela en av "Westworld"-parkens gäster.
 
Fares Fares kommer att dyka upp som karaktären Antoine Costa, en datatekniker med "ett objektivt perspektiv". Vad nu det ska betyda. Sannolikt kommer han att hålla hus där robotarna programmeras.
 
Under Comic-Con i slutet av juli så släpptes en första teasertrailer inför den andra säsongen av "Westworld". Varken Skarsgård eller Fares syns i den men vi kan åtminstone se några av karaktärerna från den första säsongen - det finns nämligen inga officiella uppgifter ännu på vilka skådespelare som återkommer utöver dem vi kan se i trailern.
 
 
Har du givit "Westworld" en chans ännu?
| 10 augusti 2017 08:40 |