Film

Skribent

Alexander Kardelo

1 augusti 2021 | 10:55

"Gunpowder Milkshake" får uppföljare

Damerna som sparkar röv i Netflix senaste actionrulle är redo för en andra omgång.
Netflix feministiska actionrökare "Gunpowder Milkshake" ska få en uppföljare, skriver MovieWeb idag. Arbetet med en tvåa påbörjades hos StudioCanal redan innan filmen hade fått sin premiär - ännu ett tecken på att streamingtjänsten är hungriga efter egna filmiska franchise.

Än så länge har man inte släppt några tittarsiffror för "Gunpowder Milkshake", så det är oklart om filmen blev den succé man hoppades på. I Sverige blev den dock 4:e mest sedda filmen på Netflix i juli månad.
 
 
"Gunpowder Milkshake" är en John Wick-osande hämndfilm i serietidningsstuk, och handlar om en grupp kvinnliga lönnmördare som tvingas vända sig mot sin kriminella organisation, känd enbart som Firman.

Karen Gillan, Lena Headey, Angela Bassett och Michelle Yeoh spelar huvudrollerna. Den förstnämnda har redan börjat spåna på favorit-skådespelerskor som hon skulle vilja möta i en uppföljare:

- Vi kunde ta Isabelle Huppert om vi ville ha med en fransk skådis. Eller, jag älskar ju Jennifer Lawrence. Hon är en av de bästa vi har. Jag älskar Meryl, kan vi få Meryl Streep? Kan hon få spela skurken som blir en allierad under filmens gång? Ja, hon får gärna vara med i nästa film.
 
 
Vad tyckte du om "Gunpowder Milkshake"? Kommentera nedan.
| 1 augusti 2021 10:55 |