Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

30 december 2023 | 12:00

“Grey’s Anatomy”-stjärnan kommer tillbaka som gästskådis i säsong 20

Trots att Ellen Pompeo medverkat i omkring 420 avsnitt av “Grey’s Anatomy” så får hon inte nog av sjukhusserien vars tjugonde säsong har premiär i mars.
För ett år sedan skrev vi om att Ellen Pompeo hade lämnat in sin avskedsansökan från sjukhuset i “Grey’s Anatomy”. Men nu inför den tjugonde säsongen av dundersuccén kommer läkaren Meredith Grey tillbaka som gästskådis - vilket vi får se i teasern nedan:
 
 
Pompeo har hängt med sedan starten 2005, och dök faktiskt upp i finalavsnitten på säsong 19. Många skådisar har kommit och gått sedan började, men Dr. Miranda Bailey (Chandra Wilson) är kvar och hon berättar för Meredith att “AT-läkarna är i knipa”.
 
Precis som alltid utlovas drama, och även om Meredith Grey inte är tillbaka på heltid - så jobbar fortfarande Pompeo med serien. Skådisen lånar dels ut sin röst till “Grey’s Anatomy”, men är även exekutiv producent för sjukhus-succén sedan 2017.
 
Amerikansk premiär för säsong 20 av “Grey’s Anatomy” blir den 14 mars och avsnitten lär komma till Disney+ kort därefter.
| 30 december 2023 12:00 |