Film

Skribent

Användare borttagen

31 maj 2019 | 09:30

"Godzilla vs. Kong"-poster hypar upp nästa års monsterfight

Vem tar tronen som kungen av alla monster? Vi får reda på det 13 mars 2020.
Med "Godzilla: King of the Monsters" ute på bio nu, passar Legendary på att bygga upp hype för den nästkommande rullen i deras så kallade MonsterVerse. Produktionsbolaget har nämligen släppt sin första promo poster för "Godzilla vs. Kong" inför den kommande Licensing Expo, vilket är en utställning där filmstudior visar upp sina framtida projekt i avsikt att skriva avtal med varumärken från alla möjliga branscher.
 
 
Det intressanta med denna poster är deras slogan med texten "One Will Fall", vilket visar att det inte kommer sluta väl för en av dessa giganter. Regissören Adam Wingard har tidigare meddelat att publiken kommer få se en klar vinnare i slutet av filmen, så vi får helt enkelt se vad han har kokat upp för något.
 
Kyle Chandler, Millie Bobby Brown och Ziyi Zhang återvänder för sina respektive roller, med nytillskott i form av Alexander Skarsgård, Eiza González, Rebecca Hall, Julian Dennison och Brian Tyree Henry. Premiärdatumet är satt för 13 mars nästa år. 
 
Vad tycker du om den första promo postern för "Godzilla vs. Kong"? Vem tror du vi får se som vinnaren i slutet? Kommentera nedan!
| 31 maj 2019 09:30 |