Spel

Skribent

Anders Eklöf

17 september 2020 | 08:40

"God of War: Ragnarök" kommer till Playstation 5

Uppföljaren till det hyllade "God of War" från 2018 är på väg.
För två år sedan släpptes spelet "God of War" till Playstation 4, som fick mängder av hyllningar från spelare och kritiker världen över. MovieZine gav spelet 5 av 5 i betyg och kallade det för "en efterlängtad käftsmäll"
 
Efter den succén som spelet var är det många som hoppats på en uppföljare, vilket vi nu kommer få. Den senaste direktsända Playstation Showcase avslutades nämligen med en första teaser på "God of War: Ragnarök"
 
 
Spelet släpps till Playstation 5 någon gång under 2021. Mycket mer än så vet vi faktiskt inte, då trailern är väldigt kort och sparsmakad. 
 
"God of War" från 2018 handlar om den forne grekiska krigsguden Kratos, som efter händelserna i de tidigare spelen hamnat i den fornnordiska mytologin istället. Tillsammans med sin son Atreus måste han resa över världen för att strö ut askan från sin fru på den plats hon önskade. Slutet gav oss en del spännande antydningar om framtiden, så det ska helt klart bli spännande att få spela uppföljaren. 
 
Playstation 5 släpps den 19 november här i Sverige, tillsammans med spel som "Spider-Man: Miles Morales" och "Demon's Souls". 
 
Vad tyckte du om God of War från 2018? 
| 17 september 2020 08:40 |