Spel

Skribent

MovieZine

24 december 2022 | 14:00

"God of War Ragnarök" framröstat till årets bästa spel 2022 av läsarna

Den efterlängtade uppföljaren "God of War Ragnarök" fick flest röster i MovieZines omröstning om årets bästa spel.
Under 2022 har det onekligen hunnit släppas många bra, spännande och roliga spel - men vinnaren av titeln årets bästa spel bland MovieZines läsare är den efterlängtade uppföljaren "God of War Ragnarök" som fick flest röster i en omröstning i vår FB-grupp GameZine.
 
I vår recension var vi inte riktigt lika lyrisk, då vi skrev att det "ett riktigt bra spel, men en inte särskilt imponerande uppföljare" med betyget 4 av 5.
 
"Det här kommer utan tvekan att tillsfredställa många som älskade föregångaren - och även mig - men jag hade helt enkelt hoppats på en mer fokuserad och förfinad upplevelse. "God of War" var många gånger förtjänt 5 av 5 i betyg, vilket "Ragnarök" tyvärr inte är."
 
 
 
The Game Awards, spelvärldens motsvarighet till Oscarsgalan, tog dock "Elden Ring" hem priset i kategorin årets spel bland nomineringarna "A Plague Tale: Requiem", "God of War Ragnarök", "Horizon Forbidden West", "Stray" och "Xenoblade Chronicles 3".
 
"God of War Ragnarök" vann dock i kategorierna bästa grafik, bästa musik, bästa ljuddesign, Christopher Judge som Kratos i kategorin bästa rollprestation, bästa berättelse och bästa action/äventyr.
 
Vilka spel som vi på MovieZine tycker har varit allra bäst under 2022 återstår att se, så håll utkik på sajten framöver.
 
Här är årets tre bästa spel enligt MovieZines läsare:
 
1. "God of War Ragnarök"
2. "Elden Ring"
3. "Horizon Forbidden West"
 
Vill du diskutera tv-spel? Gå med i vår Facebookgrupp GameZine.
 
Håller du med om att "God of War Ragnarök" är årets bästa spel?
| 24 december 2022 14:00 |