Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

16 oktober 2015 | 20:00

Gissa vem som inte kommer dö i "The Walking Dead"

Skaparen Robert Kirkman säger att alla i serien kan dö. Utom en.
*Obs - detta kan ses som en spoiler, så läs bara vidare om du vill veta vem som har störst chanser att överleva AMC:s zombieapokalyps!*

Robert Kirkman har påstått massor av gånger att "ingen går säker" av skådespelarna i "The Walking Dead" och att det inkluderar huvudpersonen Andrew Lincoln som spelar Rick Grimes och fan-favoriten Daryl Dixon (Norman Reedus). 

Men på New Yorks Comic Con-mässa kom det fram att det faktiskt finns en person han inte vill döda, skriver nöjessajten Uproxx. Och det är varken Rick eller Daryl eller ens Michonne det rör sig om. 

Nej, rollfiguren Kirkman tänker på är Carol, spelad av Melissa McBride. 

Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600

- Carol, som hon är beskriven i serieböckerna var mitt försök att visa hur trasig en individ kan bli av zombieapokalypsen. Carol i serien däremot, som ärligt talat är en mycket bättre karaktär, blir starkare av alla motgångar och allt hemskt hon råkar ut för. Att döda henne skulle verkligen inte...  vi kan inte göra det. 

Det återstår att se om Kirkman håller sitt ord. Och vem i gänget som sätta livet till istället för henne...

Den sjätte säsongen av "The Walking Dead" började i söndags i USA, i Sverige startar den på söndag, i Kanal 9 klockan 22.00.
| 16 oktober 2015 20:00 |