Serie

Skribent

Viktor Eriksson

12 december 2023 | 05:00

“Girls”-skaparen Lena Dunham återvänder med nya romkom-serien "Too Much"

I huvudrollerna för den kommande Netflix-serien syns Megan Stalter och Will Sharpe.
Manusförfattaren, regissören, skådespelerskan och producenten Lena Dunham återvänder nu till tv-formatet med den nya romantiska komediserien "Too Much" som hon gör tillsammans med sin make Luis Felber för Netflix, rapporterar Variety
 
"Too Much" handlar om Jessica som är en arbetsnarkoman i New York som befinner sig mitt i 30-årsåldern och som nyligen lämnat en relation hon trodde skulle hålla livet ut. Efter att sakta men säkert isolerat sig från alla som hon känner väljer hon att ta det hela till nästa steg genom att flytta till London. Där träffar hon på Felix som hon utvecklar en märklig kamratskap med. Detta trots att deras relation tycks skapa fler problem än den löser. 
 
I huvudrollerna för "Too Much" syns Megan Stalter ("Hacks") och Will Sharpe ("The White Lotus"). Lena Dunham är sedan tidigare mest känd för millenialverket "Girls" som gick i sex säsonger på HBO. Efter det gjorde hon HBO-serien "Camping" som fick en säsong. Under 2022 skrev och regisserade hon även filmerna "Sharp Stick" och "Catherine Called Birdy". 
 
"Too Much" kommer inledningsvis att bestå av tio avsnitt. När serien har premiär på Netflix är just nu okänt. 
 
Ser du fram emot en ny tv-serie från Lena Dunham?
| 12 december 2023 05:00 |