Film

Skribent

MovieZine

2 juli 2016 | 13:00

"Ghost in the Shell"-producent försvarar filmen

En kontrovers uppstod när den första bilden släpptes.
Rupert Sanders ("Snow White and the Huntsman") regisserar filmversionen av  mangan "Ghost in the Shell", med Scarlett Johansson i huvudrollen, och i april släpptes den första bilden, som möttes av en del hård kritik. Nu har filmens producent Steven Paul ridit ut till försvar:

- Jag tror att alla kommer att bli väldigt nöjda med filmen i slutändan. De kommer bli väldigt, väldigt glada när de ser vad vi faktiskt har gjort med den, och jag tror inte att någon kommer känna sig besviken.

Han fortsätter med att berätta om varför de rollsatte Scarlett Johansson som en asiatisk karaktär:

- Det finns alla sorters människor och nationaliteter i "Ghost in the Shell"-världen. Vi använder folk från hela världen. Det finns japaner i den. Det finns kineser. Det finns engelsmän. Det finns amerikaner. Jag tror inte att det enbart var en japansk historia. "Ghost in the Shell" var en väldigt internationell historia som inte enbart fokuserade på japaner, det var meningen att vara en hel värld. Det är därför jag säger att den här internationella stilen är den rätta för oss."Ghost in the Shell" får premiär den 31:a mars nästa år.
| 2 juli 2016 13:00 |