Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

12 september 2018 | 22:50

"Gåsmamman" kommer tillbaka med nya avsnitt under 2019

Alexandra Rapaport återvänder givetvis till rollen som Sonja Ek, men mer än så är det i nuläget ingen som vet.
Den tredje säsongen av "Gåsmamman" röstades fram som den bästa svenska serien att sändas under 2017, av våra läsare här på MovieZine. I samma veva som det sista avsnittet (av den tredje säsongen) sändes, tog vi ett snack med Alexandra Rapaport.
 
Redan under vår intervju gick det att läsa mellan raderna och låta hoppet om en möjlig fortsättning leva vidare. Nu kan vi däremot äntligen bekräfta att det verkligen kommer en ytterligare säsong av "Gåsmamman", med Alexandra Rapaport tillbaka i huvudrollen som Sonja Ek.
 
Rapaport berättar även över sms för mig att hon har vetat om beslutet sedan i våras - och har fått "sitta på händerna" för att inte av misstag avslöja något innan idag. Angående om vi kan förvänta oss att få återse Sonja Eks barn i den nya säsongen, eller hur hennes egen karaktär kommer att klara sig ur säsongsfinalens grymma cliffhanger - vill hon däremot inte avslöja ännu.
 
Den fjärde säsongen av "Gåsmamman" kommer att sändas hos C More (och efter det hos TV4), med säsongspremiär någon gång under 2019. Kommer du att ge den fjärde säsongen en chans?
| 12 september 2018 22:50 |