Film

Skribent

Matilda Klinga

22 december 2016 | 11:00

Gamla och nya "Ghostbusters" möts i serietidningens värld

Blev du nyfiken på det alternativa universumet i nya Ghostbusters? Även om det inte skulle bli en uppföljare så får vi en ny historia i form av en serietidning.
Under sommaren kunde vi se "Ghostbusters" i en modern tappning med kvinnliga huvudroller. Vi fick ta del av ett alternativt universum som gjorde oss nyfikna. Du kan få veta mer om det i en serietidning, skriver Screen Crush

Holtzmann och Erin Gilbert med sitt team kommer att möta originalteamet med Peter Venkman i spetsen. I serieformat under 2017 får vi se vad som händer när båda team möts för första gången. 

Det finns redan ett omslag och det ser ut som att det kommer att bli en välgjord serie. 

Large 81d6565a9a3e3da3aa2a9390d9b28a5d stl036521

Så här beskrivs handlingen:

"Innan de började undersöka det övernaturliga så var de lärare… men nu har de bestämt sig för att dela med sig av sin kunskap igen. Några av deras elever råkar sätta igång maskinen som får två olika universum att mötas. Venkman, Stantz, Zeddemore och Spengler behöver all hjälp de kan få för att ställa allt till rätta. Vilka kommer att svara när de ringer och ber om hjälp? Jo det är så klart Holtzmann, Yates, Tolan och Gilbert."

"Ghostbusters 101" släpps 22 mars 2017. Om vi aldrig får se en uppföljare till den senaste filmen så får vi i alla fall en helt ny historia i serieformat. 
| 22 december 2016 11:00 |