12-13 SEPTEMBER

Skribent

MovieZine

10 september 2015 | 13:00

"Game of Thrones"-stjärna kommer till Comic Con Malmö

Möt Liam Cunningham som spelar Davos Seaworth - och här är fler höjdpunkter...
I helgen arrangeras Comic Con Malmö för första gången. På plats finns över 50 utställare, internationella filmstjärnor, e-sportare, gamers, serietecknare, erkända Youtubers och cosplayare. 

De senaste tillkomna gästerna är den irländska skådespelaren Liam Cunningham, mest känd för rollen som Davos Seaworth i TV-serien "Game of Thrones" samt Jessica Parker Kennedy, som har en av huvudrollerna i Starz tv-serie "Black Sails".

– Vi är mycket nöjda med att kunna presentera en så pass mångsidig line-up redan första året, säger Christian Kullman, projektledare för Comic Con Malmö, i ett pressmeddelande.

Comic Con Malmö hittas på Malmömässan i helgen: 12-13 september.

Här är några av helgens höjdpunkter:

- Träffa den irländska "Game of Thrones"-skådespelaren Liam Cunningham, som deltar i frågepaneler, signeringar och fotograferingar. (Endast på plats under lördagen).

- Träffa Arild Mithun, Nordens främste och mest produktive Kalle Anka-tecknare.

- Få en unik inblick bakom kulisserna på kommande storfilmen "Maze Runner: The Scorch Trials" i Twentieth Century Fox-montern.

- Kom till Twentieth Century Fox monter utklädd som Deadpool så belönas ni med en biobiljett till filmen som har biopremiär i februari 2016!

- Hur slår man som skådespelare i Hollywood? Delta i workshopen A Date With Hollywood (separat biljett behövs).

- Möt den kanadensiska skådespelaren Jessica Parker Kennedy, mest känd som en av huvudrollerna i Starz och HBO:s serie "Black Sails", men även i fantasy-serien "The Secret Circle".  Jessica deltar i en frågepanel, samt tillgänglig för fotografering och signeringar båda dagarna.

- Träffa cosplayaren Lindsay Elyse, som deltar i en frågepanel och är en av domarna i kvalet till EuroCosplay 2015.

- Det kommande fantasyrollspelet Dark Souls III är spelbart för första gången i Sverige på Comic Con Malmö.

- Martin Lindell från svenska DICE berättar om historien bakom DICE och Battlefield på scen.

- För e-sportfans anordnas en öppen HearthStone-turnering i samarbete med Copenhagen Games, samt en landskamp i Counter Strike: Global Offensive mellan Danmark och Sverige.

- På Nordic Game Universe får gamers chansen att träffa några av Nordens mest spännande spelutvecklare och självklart testa deras spel.

- Ett 20-tal Convent stores som säljer samlarprylar, leksaker, filmer och posters

Kommer du vara på plats? Kommentera nedan.
| 10 september 2015 13:00 |