Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

26 juli 2018 | 10:30

"Game of Thrones"-spinoffen börjar spelas in nästa år

Av de fem potentiella "Game of Thrones"-spinofferna har HBO valt att gå vidare med ett av projekten - medan de andra fyra spinoffidéerna har pausats.
HBO:s programchef, Casey Bloys, berättade under onsdagen om kanalens olika tv-satsningar vid Television Critics Association-sommarpressturné. Vi rapporterade redan igår om att HBO nu officiellt har givit "Deadwood"-filmen grönt ljus, samt att kanalen nu kunde bekräfta att den sista säsongen av "Game of Thrones" kommer göras tillgänglig under den första halvan av 2019.
 
Enligt TV Line, som var på plats, ska Bloys även pratat lite kort om den kommande "Game of Thrones"-spinoffen från Jane Goldman.
 
- Av de fem spinoffprojekten skulle vi ha haft tur om vi lyckades hitta en som vi blev väldigt, väldigt peppade på, och vi har hittat just det. Vi har precis börjat leta efter en regissör... och sedan måste vi rollbesätta de olika rollerna. Vi hoppas kunna påbörja inspelningarna [av pilotavsnittet] nästa år.
 
Det vi i nuläget vet om den kommande spinoffen är att den kommer att utspela sig tusentals år innan originalserien, under den tid då the White Walkers först dök upp i "Game of Thrones"-världen. Det är i nuläget endast ett pilotavsnitt beställt - men förutsatt att HBO gillar vad Goldman lyckas få ihop lär serien plockas upp för en full säsong illa kvickt.
 
Spinoffen ryktas få premiär tidigast ett år efter säsongsfinalen av "Game of Thrones" sista säsong.
 
Är du lika peppad som HBO på att utforska "Game of Thrones"-världens historia? Kommentera gärna nedan!
| 26 juli 2018 10:30 |