Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

18 juli 2019 | 13:55

"Game of Thrones"-skaparna ställer in medverkan vid helgens Comic-Con

Det framgår däremot inte varför de ställer in sin medverkan, bara drygt en dag före "Game of Thrones"-panelen under helgens San Diego Comic-Con.
Under helgen går San Diego Comic-Con av stapeln - men om du hade hoppats få höra David Benioff och D.B. Weiss uttala sig något om den sista säsongen av "Game of Thrones" under panelen imorgon, så kommer du att bli besviken.
 
Enligt en tweet från HBO själva har nämligen den planerade panelen, som skulle ha inkluderat seriens båda skapare, fått en liten uppdatering kring vilka som kommer att finnas på plats för frågor. Varken David Benioff, D.B. Weiss, Iain Glen, Nathalie Emmanuel eller regissören Miguel Sapochnik kommer längre att närvara vid eventet. 
 
HBO har däremot inte kommenterat vad som ligger bakom beslutet, även om de fans som inte gillade den sista säsongen givetvis tolkar det som att Benioff och Weiss inte vill tvingas svara på kritiska frågor. Oavsett vad som ligger bakom beslutet så kommer fortfarande ett gäng av skådespelarna att dyka upp - och förhoppningsvis kommer de att bjuda oss på ett trevligt panelsamtal. 
 
 
MovieZine kommer såklart att hålla ett extra öga på alla intressanta paneler och trailersläpp under hela San Diego Comic-Con, som pågår från och med idag fram tills på söndag.
 

Läs också: 5 nya fakta om HBO:s kommande "Game of Thrones"-serie

 
Hade du hoppats få höra Benioff och Weiss kommentera den sista säsongen under helgen? Kommentera gärna nedan!
| 18 juli 2019 13:55 |