Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

25 januari 2014 | 22:01

"Game of Thrones"-skådis fettmobbad av fan

"Game of Thrones" måtte ha de elakaste fansen. Eller vad säger man om följande möte som skådespelaren John Bradley-West råkade ut för.

Bradley-West spelar en av de edsvurna väktarna (Night's watch) av muren i norr, Samwell Tarley, i den populära fantasyserien. Precis som i böckerna av George RR Martin har Sam en viss rondör. Men detta uppskattas tydligen inte av alla fans. 

- Du tror att alla som kommer fram ska vara trevliga, men ibland säger de något helt annat än du tänkt, säger Bradley-West i en intervju till Hitfix.

I handlingen - mild spoiler för de som inte är ikapp med "Game of Thrones" i HBO - har Sam i senaste säsongen (säsong tre) varit bortanför muren på ett uppdrag tillsammans med Night's Watch och flera gånger närapå dött av De andra/White Walkers, utmattning och köld.

- En kille kom fram till mig på gatan och bara: 'En fråga: varför är din rollfigur fortfarande så fet?' Och jag svarade: 'Tja, troligen eftersom JAG fortfarande är så fet.' Och han sade: 'Jag kan bara inte fatta det, eller tro för en sekund att du fortfarande skulle kunna vara så tjock'. Jag svarade: 'Det jag inte kan fatta är att det finns drakar och White Walkers i den här serien... och det du inte köper är min vikt?'.

"Game of Thrones" är tillbaka i HBO 6 april, 7 april i HBO Nordic.

| 25 januari 2014 22:01 |