Film

Skribent

Alexander Dunerfors

21 juni 2013 | 11:01

Galet rykte: "Terminator"-prequel med Dwayne Johnson

Ryktet säger att det kan bli en prequel som utspelar sig flera årtionden före de andra filmerna.

Vi uppmärksammade nyligen att Dwayne Johnson haft ett finfint filmår så här långt, både "G.I. Joe"-serien och "Fast & Furious"-filmerna har mått riktigt bra med hjälp av hans muskler. Nästa steg för The Rock kan bli att ta sig an Terminator.

Wrestlingmagasinet WWE Examiner har fått höra att det finns en version av manuset som är skräddarsydd för Dwayne Johnson. Varken skådespelaren eller filmbolaget har ännu bekräftat ryktet, men filmen skulle kunna bli Johnsons största hittills - man har stora planer för "Terminator 5":

"I ett utkast är det en prequel som utspelar sig bland Sarah Connors föräldrar. Otroligt nog kan Schwarzenegger komma att spela inte en maskin, utan en hjältekaraktär som är vän till Connors. En teori är att han får skydda familjen under 1940- och 1950-talet, och därmed inspirerad robotarna till att basera sin kommande Terminator på honom", skriver tidningen.

Det är inte klart hur Dwayne Johnson platsar i den idén, men allt lär bli lite tydligare när inspelningen börjar i januari.

Den stora nyheten här är annars att "Terminator 5" kan bli en prequel där mördarmaskinerna röjer runt i Amerika under 50-talet. Helt klart ett nytt scenario för filmserien, ett som antingen kan lyckas eller floppa stort.

"Terminator"-filmerna har tampats med två rätt misslyckade försök att nå upp till storhetstiden då James Cameron styrde maskineriet. Jag är inte säker på om idén ovan är den mest klockrena att gå på...

| 21 juni 2013 11:01 |