Serie

Skribent

Alexander Svensson

17 februari 2024 | 19:33

Galet rykte: Nicolas Cage kan spela Spider-Man Noir i live-action-serie!

Ett sjukt rykte hävdar att Nicolas Cage kan göra repris på sin hyllade "Spider-Verse" roll, fast i live-action-format.
Förra året fick Nicolas Cage äntligen spela Superman (i typ tre sekunder av en sågad film, men ändå) och nu kan hans sikte enligt ett knasigt rykte vara inställt på nästa ikoniska superhjälte: Spider-Man! Eller rättare sagt Spider-Man Noir, en mörkare version av den älskade nätsvingaren.
 
Det är The Ankler som skriver att Nicolas Cage befinner sig i förhandlingar för att göra huvudrollen i Sonys kommande live-action-serie om Spider-Man Noir. MovieZine har rapporterat om serien tidigare, men att Cage eventuellt skulle göra huvudrollen har det inte talats om förrän nu.
 
Nicolas Cage är inte ovan vid att spela våldsamma superhjälteroller - här som inte-alls-Batman-parodin Big Daddy i "Kick-Ass".
 
Till saken hör att Nicolas Cage redan spelat Spider-Man Noir, fast i animerat format, i “Spider-Man: Into the Spider-Verse”. Cages tolkning av karaktären hyllades, så att se honom sätta tänderna i rollen i live-action hade varit ett drömscenario för många fans.
 
I serietidningarna är Spider-Man Noir en alternativ version av Peter Parker som lever under depressionen på 30-talet och för ett enmanskrig mot bland annat kriminella och nazister. Han är även känd för att bruka betydligt mer våld än vad Spider-Man generellt sett gör.
 
Vill du se Nicolas Cage spela Spider-Man Noir i live-action?
 
| 17 februari 2024 19:33 |