Film

Skribent

Annons

23 december 2022 | 21:00

Dagens deal: Fynda ”Terrifier 2” till rysligt bra pris

Den fruktade skräckclownen gjorde storslam (och blodbad) på biograferna världen över och just nu finns ”Terrifier 2” tillgänglig på dvd hos CDON. Köp den och få 19 % rabatt, om du vågar.
Artikeln innehåller sponsrade länkar. MovieZine tipsar om produkter och erbjudanden hos våra samarbetspartners.
 
Det blev verkligen en skräckblandad förtjusning när indierysaren ”Terrifer 2” skrämde livet ur biobesökarna, åtminstone de på andra sidan Atlanten där rapporter om både kräkande och svimmande publik gick virala. Var det en överdrift? Nu har du ett riktigt bra tillfälle att se efter själv då CDON rear ut en färsk importutgåva av filmen för endast 129 kr, prissänkt med hela 19 %.
 
 
I Sverige hade den omtalade ”Terrifier 2” officiell biopremiär den 9 december och redan nu kan du alltså addera en fysisk utgåva till din skräcksamling. Ett perfekt tillfälle för dig som hardcore-skräckfantast att avnjuta (?) mördarclownens köttiga upptåg hemma i soffan. Men var beredd på många groteska scener!
 
 
Regissören Damien Leone skapade clownen Art som på relativt kort tid har fått lite av ett kultfölje, en karaktär som mycket väl kan komma att skrivas in i rysarhistorien. I ”Terrifier 2” har Art återuppstått och beger sig tillbaka till sin hemstad för att sprida skräck och förödelse hos befolkningen.
 

Här hittar du ”Terrifier 2” och massvis med fler filmerbjudanden hos CDON:s vinterrea

| 23 december 2022 21:00 |