ANNONS

Skribent

Annons

8 maj 2021 | 13:00

Fynda loss bland film och spel under Discshops vårstädning

Ju mer du handlar desto mer rabatt får du!
MovieZine tipsar om prisvärda erbjudanden och rabatter hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller köplänkar.
 
Discshop städar lagerhyllorna med en stor rea bland deras breda utbud av filmer, tv-serier, samlingsboxar och spel. Varför inte passa på att fylla på filmsamlingen inför sommarens regniga dagar? Ju mer du handlar desto mer rabatt får du. Just nu får du till exempel 4 stycken Criterion Blu-ray filmer för 999 kr. MovieZine har grävt i reabacken för att hitta ett gäng filmfynd vi vill tipsa lite extra om under vårstädningen.
 
 

True detective - Säsong 1 & 2 (Blu-ray)

 
 
Kryp upp i stugvärmen och återupplev ett av den moderna tv-historiens mest unisont hyllade mästerverk. Första säsongen av den rysliga kriminalserien "True Detective" har lämnat ett permanent avtryck på våra näthinnor. Just nu får du 60% rabatt på samlingsboxen med seriens två första säsonger på Blu-ray. Köp den nu för endast 99 kr.
 

Flash Gordon - 40th Anniversary Edition (Blu-ray) (Import)

 
 
Njut av den nyrestaurerade 4K-versionen av denna sprakande kultklassikern "Blixt Gordon" (1980) med bland andra Timothy Dalton och Max Von Sydow i rollerna, samt ett underbart soundtrack av inga mindre än Queen (!). Hugg den ulitmata versionen av rymdklassikern för 199 kr.
 

Mannen på taket (Blu-ray) (Digitalt restaurerad)

 
 
Bo Widerbergs kriminalklassiker som kallats för "Världens bästa snutdeckare", finns nu i digitalt restaurerat skick med gott om extramaterial för nostalgikern. Den här filmen bör varje svensk ha sett. Just nu får du 45% rabatt på Blu-ray-versionen som helikopterflyger av hyllan för ynka 99 kr!
 

Apocalypse Now - Final Cut (Blu-ray) (2-disc)

 
 
40 år efter att krigsfilmernas krigsfilm hade sin urpremiär i Cannes (och belönades med Guldpalmen) släppte Francis Ford Coppola förra året den slutgiltiga versionen av "Apocalypse Now". Upplev ett av filmhistoriens största mästerverk – så som regissören själv ville ha den. Final cut är en förlängd version med ett helt nytt fantastiskt ljudspår. Blu-ray-utgåvan är en 2-diskars specialversion fullpackad med bonusmaterial. Under Discshops vårstädning får du 25% rabatt på denna drömutgåva.
 

Krzysztof Kieslowski: Three colours trilogy (4-disc) (Import)

 
 
Låt denna sommar bli ihågkommen som tillfället då du slutligen lyssnade på dina föräldrar och såg Kieslowskis mästerverk i trikolorens färger. Samlingsboxen med de tre trikolorenfilmerna – de ”Blå”, ”Röda” och ”Vita” filmerna som 1993–94 fick premiär i Venedig, Cannes och Berlin, är obligatorisk hemläxa för varje ung cineast. Slår du till nu så får du 17% rabatt!
 

Mad Max - Fury road - 4K Ultra HD Blu-ray

 
 
Den här ökenrökaren behöver knappt en motivering. George Millers sexfaldigt Oscarsbelönade återkomst till det postapokalyptiska vägkriget, med Tom Hardy och Charlize Theron i rollerna, är en filmisk åktur med plattan i mattan från första sekund. Njut hela vägen genom att uppleva filmen i knivskarp 4K-utgåva, köp den för 199 kr!
 
| 8 maj 2021 13:00 |