Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

6 augusti 2019 | 20:35

FX lägger tidig och smart beställning av en fjärde "Atlanta"-säsong

Innan produktionen av den tredje säsongen av FX:s kritikerrosade komediserie "Atlanta" ens dragit igång, har man nu valt att beställa en fjärde.
Donald Glovers båda säsonger av "Atlanta" har hyllats av kritiker, tittare och av tv-akademin under Emmygalorna. Det är utan tvekan en av tv-världens mest annorlunda och bästa aktiva serier, men har på grund av Glovers hektiska schema bara hunnit släppa två säsonger sedan 2016 - och inte ens påbörjat produktionen av den tredje.
 
THR rapporterar nu att FX har valt att redan lägga en beställning på en ytterligare säsong, för att kunna spela in båda två samtidigt under våren 2020. Man lyckas på tack vare det ta vara på luckan i Glovers schema för att inte behöva vänta flera år på den fjärde säsongen också.
 
Glover är för tillfället aktuell som Simba i nya "Lejonkungen", men har även hunnit med att spela Lando Calrissian i "Solo: A Star Wars Story" samt sin blomstrande musikkarriär under artistnamnet Childish Gambino. FX har därför fått invänta en lucka i hans schema, då Glover både skriver manus, regisserar, exekutivt producerar samt spelar en av huvudrollerna i "Atlanta".
 

Läs också: MovieZine möter Brian Tyree Henry - en av årets bästa skådespelare

 
Vad har du tyckt om de två tidigare säsongerna av "Atlanta"? Kommentera gärna nedan!
| 6 augusti 2019 20:35 |