COMIC-CON 2018

Skribent

Jonatan Blomberg

19 juli 2018 | 22:50

"Fuck Batman" - här är DC Universes nya storsatsning "Titans"!

"Titans" är en av de kommande DC-serier som planeras att släppas när DC Entertainment lanserar sin egen streamingtjänst, DC Universe, senare i år.
Fram tills nu har det funnits (eller finns) en hel del olika DC-serier med superhjältefokus. Allt från gamla godingen "Smallville" om Clark Kents uppväxt, "Gotham" med en ung Batman och "yngre" James Gordon - till kanalen CW:s "Arrowverse", med en hel drös olika superhjälteserier. Samtliga av dessa har varit riktade mot något yngre, young adult, tittare och därför varit restriktiva med både blod och svordomar.
 
Den första trailern inför DC Universes kommande streamingexklusiva tv-serie "Titans", med ett helt gäng yngre superhjältar i fokus, bryter mot den tidigare lite mer lättsamma tonen som de olika DC-serierna har haft.
 
 
När Robin utbrister "Fuck Batman", står det exempelvis ganska snabbt klart att DC Universe tänker släppa en avsevärt mörkare version av "Titans", än vad som hade varit möjligt på den svordomsfria kanalen CW. Personligen tycker jag tyvärr ändå inte att trailern, "fuck Batman" till trots, lyckas erbjuda något vidare nytt i den smått uttjatade superhjältegenren. Men... jag kommer nog ändå ge den en chans!
 
Kommer du också att ge "Titans" en chans senare i år? Kommentera gärna nedan!
| 19 juli 2018 22:50 |