Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

31 juli 2018 | 07:30

Fox arbetar på en "24"-prequel om en ung Jack Bauer

Frågan är om någon kan axla den ikoniska rollen som Jack Bauer lika bra som Kiefer Sutherland?
Enligt Variety ska projektet fortfarande vara väldigt tidigt i processen, vilket innebär att vi kanske inte ens kommer att få se prequelserien bli verklighet. Det som talar för att det faktiskt verkar vara något ordentligt på gång är däremot faktumet att både originalseriens showrunner, Howard Gordon, samt dess två skapare, Joel Surnow och Bob Cochran, alla är involverade i den nya satsningen på en ung Jack Bauer.
 
Kiefer Sutherland spelade den nu ikoniske rollen som CTU-agenten med ett gäng riktigt pissiga dygn. Under åtta säsonger fick vi följa honom genom 24 avsnitt, alla (med reklamavbrott medräknade) på en timma vardera - vilket gjorde det möjligt att följa Bauer medan han stoppade diverse terrorister och infiltratörer i "realtid".
 
 
Sutherland upprepade sin roll med 12 ytterligare avsnitt i eventserien "24: Live Another Day" några år efter att originalserien hade lagts på is. Fox försökte sig även på en reboot i vilken vi fick följa den helt nya CTU-agenten Eric Carter (Corey Hawkins) - men det projektet fick endast en säsong och ett svalt mottagande av både fans och kritiker.
 
Är du sugen på att spendera ett dygn av ditt liv tillsammans med en ung Jack Bauer? Kommentera gärna nedan!
| 31 juli 2018 07:30 |