Serie

Skribent

Alexander Kardelo

24 augusti 2019 | 02:35

Första trailern till Star Wars-serien "The Mandalorian" är här

Jon Favreau vill visa "den mörkare och galnare sidan av Star Wars".
Sugen på att utforska nya delar av Star Wars-galaxen? Det låter som att franchisens första tv-serie "The Mandalorian" ska visa upp andra sidor av världarna vi känner till. Seriens showrunner Jon Favreau drar jämförelser till "Mad Max" i en ny intervju med Hollywood Reporter.

- Huvudpersonen har en viss look. Rymdskeppet har en viss storlek. Det finns en skala som kan liknas vid originaltrilogin, och speciellt första "Star Wars", och den första akten. Hur var det på Tatooine? Vad hände inne på cantinan? Det har fascinerat mig sedan jag var barn, och jag älskar tanken på en mörkare, freakig sida av "Star Wars", "Mad Max"-sidan av "Star Wars".
 
 
Inatt släpptes äntligen en första skymt av Favreaus vision för "The Mandalorian". Här är trailern för serien, där vi bland annat får möta Gina Carano, Carl Weathers, Giancarlo Esposito och Werner Herzog. Bakom masken döljer sig Pedro Pascal.
 
"The Mandalorian" utspelar sig efter Imperiets fall och innan First Order uppstår. Vi kommer få följa en ny krigare i Star Wars universum, en ensam revolverman på utkanten av galaxen och långt utom New Republics räckhåll. Det blir 8 avsnitt, men än så länge är det inte klart om allt släpps på en och samma gång, eller om det blir ett i veckan.
 
 

Läs också: Nu är det officiellt - Obi-Wan Kenobi får egen tv-serie

 
"The Mandalorian" får sin streamingpremiär på Disney+ som lanseras 12 november i USA.
| 24 augusti 2019 02:35 |