Film

Skribent

Alexander Kardelo

20 oktober 2016 | 15:00

Första trailern till ”Logan” lovar en mycket annorlunda X-Men-film

Det är inte lätt att vara Wolverine.
”The world is not the same as it was. Mutants... they're gone now".

Den första trailern till ”Logan” är här, med en ödesmättad atmosfär och Johnny Cash i bakgrunden. Här möts vi av en äldre och mer sliten Wolverine än vad vi är vana att se honom. Hugh Jackman gör rollen för åttonde gången sedan debuten i ”X-Men” år 2000, och vårens film ska bli den sista gången han spelar mutanten. 

Se trailern till "Logan":


Wow! Jag älskar det här. Filmen känns betydligt mer karaktärsdriven, nästan som ett psykologiskt drama. Vilket kan vara precis vad publiken, och X-Mens universum, behöver efter senaste årens utmattande spektakel från Bryan Singer.

Vad mer vet vi om ”Logan”? Den officiella handlingen säger att filmen utspelar sig år 2024, och att X-Men inte finns längre. En organisation ledd av Nathaniel Essex håller på att förstöra världen, Wolverines krafter avtar och Charles Xavier kämpar mot Alzheimers. Logan behöver ta hjälp av Laura Kinney, en flicka som är en klon av honom, för att stoppa Essex.

I rollistan finns också Boyd Holbrook, Stephen Merchant, Elizabeth Rodriguez, Doris Morgado, Eriq La Salle, Sienna Novikov och Patrick Stewart som Professor X.

James Mangold regisserar och "Logan" kommer på bio 3 mars 2017.

En klart annorlunda X-Men-trailer, eller vad säger ni? Kommentera nedan.
| 20 oktober 2016 15:00 |