Film

Skribent

Andreas Samuelson

7 februari 2024 | 22:00

Första titten på Linda Hamiltons comebackroll i ny science fiction-action

Linda Hamilton gör comeback på film efter fem års paus med huvudrollen i en ny science fiction-action, "Osiris”.
Självaste Sarah Connor, Linda Hamilton, återvände till franchisen som innebar hennes genombrott med 2019 års ”Terminator: Dark Fate”. Filmen sågades av både fans och kritiker, och blev en av filmhistoriens största floppar. Men den bevisade att Hamilton inte tappat stinget och nu återvänder hon till både film och genren med en ny science fiction-action.
 
”Osiris” handlar om ett specialförband som under ett uppdrag kidnappas av ett mystiskt rymdskepp. När de vaknar upp inser de att de jagas av - och måste bekämpa - en hotfull, hänsynslös ras av utomjordingar, skriver Bloody Disgusting.
 
Andra klara skådespelare är Max Martini (”Pacific Rim”), Brianna Hildebrand (”Deadpool”-filmerna), LaMonica Garrett (”Sons of Anarchy”) och Michael Irby (”Barry”). Enligt producenterna blir det alien-thriller i klassisk stil:
 
- Thrillers vi alla växte upp med, och stod i kö på biograferna för att titta på, med toppmodern design och visuella effekter som hänför publiken. Vi håller inte tillbaka vår nostalgi för genren, och att samarbeta igen med Max Martini tillsammans med den legendariska Linda Hamilton är en stor gåva för den här filmen.
 
Det blir spännande att se den snart 68-åriga Hamilton sparka utomjordisk röv på film. Se en bild från filmen nedan:

| 7 februari 2024 22:00 |