Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

12 maj 2014 | 22:01

Första detaljerna om "Heroes"-rebooten

NBC, som bestämt sig för att återuppliva sin gamla "Heroes"-franchise, har nu kommit med en officiell synopsis för "Heroes Reborn".

"Heroes" kom 2006 och upplevde en första säsong med odelad kärlek från både tittare och kritiker. Men sedan gick det ganska snabbt utför och efter fyra säsonger lade NBC ned serien. Fast tydligen fanns det mer att berätta.

- Serier med den här sortens resonans hör inte till vanligheterna och vi tyckte att det var dags för ett nytt kapitel, sade NBC-bossen Jennifer Salke i ett pressutskick i februari.

Nu har ramhandlingen kommit för "Heroes Reborn", som rebooten kallas, och Den of Geek har tagit del av den ganska självbelåtna NBC-skrivelsen:

"Sagan om genombrottsserien "Heroes" som kom 2006 fortsätter nu när skaparen Tim Kring återvänder till -  och arbetar vidare på - sitt originalkoncept. Den emotsedda 13-delade miniserien kommer återankyta till de grundelement första säsongen av "Heroes" innehöll: vanliga människor som en dag vaknar upp med superkrafter.

Miniserien föregås av en webbserie som har till uppgift att introducera de nya karaktärerna och den nya handlingen som ska ta "Heroes"-fenomenet till nya höjder."

"Heroes Reborn" har premiär 2015.

Har NBC rätt i att "Heroes Reborn" är "emotsedd"? Eller fick du nog av serien när det begav sig? Kommentera nedan!

| 12 maj 2014 22:01 |