Serie

Skribent

MovieZine

18 september 2020 | 09:27

Första bilderna ur Lisa Langseths Netflix-serie "Kärlek & anarki"

Gör er redo för kontorsdrama – "Kärlek & anarki" har premiär på Netflix den 4 november.
Lisa Langseth, som tidigare regisserat filmer som "Till det som är vackert" och "Hotell", står bakom nästa svenska Netflix-serie där kontorsdrama utlovas.
 
"Kärlek & anarki" består av åtta avsnitt och kretsar kring Sofie (Ida Engvoll), en karriärsdriven konsult och gift tvåbarnsmamma. När Sofie får i uppdrag att modernisera ett gammalt anrikt bokförlag träffar hon den yngre it-teknikern Max (Björn Mosten), och en oväntad lek tar vid. I smyg börjar Sofie och Max utmana varandra att göra saker som ifrågasätter de sociala normerna. Det börjar oskyldigt, men i takt med att leken blir allt mer vågad, får den också oanade konsekvenser.
 
 
I rollerna syns även Björn Kjellman, Gizem Erdogan, Reine Brynolfsson, Johannes Bah Kuhnke, Lars Väringer, Malin Levanon med flera.
 
"Kärlek & anarki" är skapad och regisserad av Lisa Langseth, som även är huvudmanusförfattare tillsammans med Alex Haridi. Serien produceras av FLX och teamet bakom "Störst av allt"; producenterna Fatima Varhos och Frida Asp tillsammans med de exekutiva producenterna Pontus Edgren och Martina Håkansson.

Serien får streamingpremiär den 4 november.
| 18 september 2020 09:27 |