Film

Skribent

Mats Karlsson

18 december 2019 | 20:00

Första bilderna från Christopher Nolans "Tenet"

Trailern till den emotsedda filmen släpps troligtvis redan imorgon torsdag.
Nyligen släpptes en kryptisk teaser till Christopher Nolans mystiska "Tenet" och idag har de första bilderna anlänt (via Entertainment Weekly).
 

 
Tidningen tog också tillfället i akt att fråga Nolan om filmen:
 
- Vi inleder som en spionfilm, men går vidare till många andra genrer, på ett förhoppningsvis spännande och fräscht sätt. Emma (producent och fru) och jag har levererat många storskaliga produktioner innan, men denna är den största geografiskt sett. Vi har spelat in i sju olika länder och med en massiv rollbesättning. Utan tvekan är det den mest ambitiösa film vi har gjort, berättar Nolan.
 
Nolan passar även på att lovorda huvudrollsinnehavaren John David Washington och avslöjar att han har sannerligen fått röra på sig:
 
- Han är en talangfull skådespelare med suverän fysik. Han är en atlet och gör det svårt för andra att hänga med i hans tempo, även med de fordon vi har använt oss av - bilar och helikoptrar. Den här killen rör på sig, säger Nolan med ett skratt.
 
Washington berättar hur det var att jobba med en så pass hyllad regissör som Nolan:
 
- Jag var skräckslagen, men när Christopher Nolan skrek "Action!" blev jag tvingad lägga det åt sidan och försöka få det att se coolt ut.
 
Föga förvånande avslöjar Nolan dock inget om handlingen, men att det kommer att bli något extra råder det nog inga tvivel om.
 

Läs också: "Tenet"-trailern fick smygpremiär på bio

| 18 december 2019 20:00 |