Film

Skribent

Mats Karlsson

14 juli 2010 | 21:41

Första bilden på Odin i "Thor"

Lagom till Comic Con släpper Marvel en bild på Odin, Loki och Thor och avslöjar samtidigt att filmen konverteras till 3D.

Comic Con närmar sig med stormsteg där Marvel givetvis kommer att närvara. Idag släppte Marvel en första bild på gudatrion Odin, Loki och Thor från filmen "Thor". I en intervju med Los Angeles Times avslöjar regissören Kenneth Branagh att man kommer att konvertera filmen till 3D.

- Vi insåg att 3D I vårt fall skulle bli ett bra tillskott för storyn och karaktärerna och ge en annorlunda upplevelse. Det är ett annat utkast som kan berätta mycket om sig själv på ett nytt sätt. Jag var väldigt skeptisk från början, men jag har blivit alltmer förtjust att få arbeta med dessa möjligheter på det här sättet, säger Branagh.

"Thor" är en filmtisering av seriehjälten som skapades av Stan Lee, Larry Lieber och Jack Kirby 1962. "Thor" kretsar kring handikappade medicinstuderande Donald Blake, vars alter ego är den hammarsvingande åskguden Thor som är sänd till Jorden för att försvara människorna.

| 14 juli 2010 21:41 |