Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

13 oktober 2016 | 11:00

Första bilden: Guardian är på väg till National City i "Supergirl"

Vad tycker du om dräkten? Kolla in den första bilden av hjälten och läs vad vi får se framöver!
"Supergirl" har dragit igång säsong 2 och The Guardian är på väg till National City. Mehcad Brooks, som spelar Jimmy Olsen, delade idag en bild på sig själv i superhjältekostymen och hälsade att vi kommer att få se honom som Guardian en hel del genom den här säsongen.
- I de närmaste avsnitten framöver inser James att livet som fotograf inte är tillräckligt för honom. Han påbörjar en helt annan karriär, vilket vi ser fram emot. James känner att han inte bara kan luta sig tillbaka och bestämmer sig för att bli en hjälte. Så småningom blir han Guardian, med sköld och allt, vilket skapar ett stort problem i hans förhållande med Kara eftersom han bestämmer sig för att inte berätta det för henne. Plötsligt har vi den här nya maskerade beskyddaren, vilket hon har sina åsikter om och det blir en dragkamp om vem som egentligen får lov att avgöra vem som får bli en hjälte.

Guardian dök först upp i serietidningsnumret "Star-spangled Comics #7" år 1942 och många olika män i DC-världen har fått agera medborgargarde sedan dess, men den första karlen var polismannen Jim Harper som med sin sköld stoppade skurkar som den vanliga polisen inte kom åt.

Jimmy Olsen har aldrig varit Guardian tidigare, men karaktären fick lustigt nog en come-back i ett nummer från 1971 kallat "Superman's Pal Jimmy Olsen #135". Den här Guardian var en klona av Jim Harper, komplett med hans sparade minnen och allt. Karaktären Jim Harper, då spelad av Eddie McClintock, har redan varit med i "Supergirl" i avsnittet "Manhunter" i säsong 1.

Följer du "Supergirl"? Är du nöjd med Guardian-kostymen?
| 13 oktober 2016 11:00 |