Film

Skribent

MovieZine.se

21 februari 2014 | 16:01

Förhandsvisningar av "300: Rise of an Empire"

…så länge du lyckas samla ihop en armé på 300 biobesökare i just din stad.

Runt om i landet samlar nu alla biosugna stadens trupper på nätet för att få en exklusiv förhandsvisning av Warner Bros. Pictures "300: Rise of an Empire". För att det ska ske måste de få ihop ett gäng på 300 biosugna tjejer och killar i just deras stad.

Om visningen ska bli av ska alltså minst 300 personer i en stad ha anmält intresse senast söndag vid midnatt, alltså 23 februari kl. 23.59. De har sedan möjlighet att köpa biljetter till sin exklusiva förhandsvisning av storfilmen "300: Rise of an Empire", och bli först i världen med att se filmen!

Gå in på raiseyourarmy.com/se/ och läs om hur man krigar sig till ett unikt biobesök.

Nu kommer ett nytt kapitel ur denna episka berättelse och den här gången utspelar sig de stora slagen ute till havs när General Themistokles vill återförena Grekland.

I "300: Rise of an Empire" kämpar Themistokles mot människoguden Xerxes och den hämndlystna drottningen Artemisia som leder den persiska flottans massiva invasion mot Grekland... I huvudrollerna ser vi Sullivan Stapleton och Eva Green och för regi står Noam Murro. Sverigepremiär den 7 mars!

| 21 februari 2014 16:01 |